Loading…

Kroppen og sindet påvirker indbyrdes hinanden

Krop & Sind forener for mig, det som er essensen af en behandling hos mig - at se det hele menneske, at se det hele dig.

Hvis din krop gør ondt, vil det påvirke dit sind - du vil måske have lettere ved at blive irritabel, have mindre overskud, føler dig trist, træt og energi forladt. Omvendt vil ubalance i følelser og sindsstemninger kunne påvirke din krop og give muskel spændinger og ømheder.

Voldsomme oplevelser som ex. fødsel, ulykker, skader, tab af kære, operationer...  som ikke bliver bearbejdet kan påvirke dig og din krop negativt og skabe grobund for ubalancer der før eller siden kræver opmærksomhed grundet spændinger, smerter og/eller negative tanker. 

Jeg arbejder derfor ikke med et ensidigt fokus på kroppen (det fysiske) eller sindet (det psykiske), men derimod med at finde årsag og sammenhæng til det der skaber ubalancen, både i Krop & Sind.
At skabe connection mellem hoved og krop, mellem tanker og følelser, da det er her du finder dit sande jeg - dit autentiske selv.

Vi kan have en tildens til at lade os styre, af vores tanker og ikke lytter til hvad vi føler og har lyst til - årsagen til dette kan være mange, men resultatet er ofte spændinger, frustration, modløshed, manglende glæde.....

Krop & Sind
Kropsterapi v/Anette Hansen

Siden bruger teknologier til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder:

  1. Nødvendige
  2. Statistik
  3. Marketing

Klik på "Accepter alle" giver du samtykke til disse formål. Du kan også vælge at tilpasse formålene.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage på denne side [nederst]

Nødvendige
Statistiske
Marketing
Afvis alle
Opdater samtykke