Loading…

Reiki Healing

Vores krop har sit eget unikke energi system hvorigennem vores livsenergi strømmer. Denne energi er med til at skabe et liv i balance og ved fysiske eller psykiske belastninger vil vores energi flow blive forstyrret. Dette vil skabe ubalance og medfører at energien flyder mindre frit eller ligefrem blokeres hvilket vil kunne mærkes som f. eks. træthed, ømhed i krop og muskler eller ligefrem skabe sygdom.

Healing arbejder med det hele menneske, både krop, sind og sjæl - det er en universel energi der understøtter kroppens egen naturlige healings proces. Behandlingen foregår ved at jeg fungere som kanal for den universelle energi.

 

Reiki healing kan bl.a. have positiv effekt på:

- Stress og tankemylder.

- Energiniveauet.

- Lindre smerter og mindske uro.

- Som understøttelse til anden sygdomsbehandling.

 

Behandling:

Vi starter altid ud med en lille snak. Ved den første behandling vil det handle om årsagen til at du kommer, hvad du ønsker min hjælp til og hvad fortæller kroppen lige nu og her - er der spændinger, smerter eller ubehag nogen steder. De efterfølgende gange vil det være om hvordan er det gået siden sidst samt hvad siger kroppen idag.

Så vil du komme på briksen, påklædt - så sørg for at have behageligt tøj på du kan slappe af i, og du vil få et tæppe over dig. Jeg hjælper dig til lige at "lande" på briksen og så vil jeg lukke op for de gode energier som jeg vil give videre til dig, ved at ligge mine hænder forskellige steder på din krop eller lige over kroppen for på den måde, at lade energien strømme til de steder i din krop, hvor der er brug for healing. En behandling varer ca 60 +/- .

 

Det er vigtigt for mig, at det er med rimelig ro i krop og sind, at du forlader klinikken. Jeg har derfor altid god tid imellem mine behandlinger, så er der behov for at ligge i 5 minutter eller få vendt noget fra behandlingen, så er der mulighed for det, mens du lige får et glas vand som ofte kan være tiltrængt efter en behandling.

 

Vand:
Det er vigtigt at drikke rigeligt med vand, både på dagen og i dagene efter en behandling, for at udvaske den øgede udskillelse af affaldsstoffer fra kroppens celler.

 

Generelt er det godt med ro resten af dagen. Gå hjem og slap af. Hvis du skal arbejde, gør det da i dit eget tempo – gå tidligt i seng.

Krop & Sind
Kropsterapi v/Anette Hansen

Siden bruger teknologier til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder:

  1. Nødvendige
  2. Statistik
  3. Marketing

Klik på "Accepter alle" giver du samtykke til disse formål. Du kan også vælge at tilpasse formålene.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage på denne side [nederst]

Nødvendige
Statistiske
Marketing
Afvis alle
Opdater samtykke