Loading…

Ofte stillede spørgsmål

Bruges der olie til behandling

Det er kun til cupping behandling at jeg bruger olie. Her bruges en mandelolie.

Corona tiltag

Corona fylder mindre og mindre i vores hverdag og det samme gør tiltagene. 

Jeg har dog stadig håndsprit stående fremme til fri afbenyttelse.

Er der parkerings mulighed

Næsten lige til døren :-) Du er velkommen til at holde i min indkørsel - også selvom der skulle holde en bil i carporten.

Hvad er kropsterapi

I korte træk, er kropsterapi en veksel virkning mellem pulserende massage, zoneterapi, akupressur, meridianmassage, åndedrætsteknik og afspænding af muskler.

En aktiv masageform, der sætter gang i kroppens egne energiprocesser, som er med til at skabe en balance i kroppen. Med et fokus på at løse årsager og ikke kun symptomer.

Et spænd i kroppen kan stamme såvel fra noget fysisk som noget psykisk og der hvor smerten føles er ikke nødvendigvis der problemet sidder og ej heller der, der skal behandles. Derfor behandles hele kroppen også selvom du kommer med en specifik smerte der er lokaliseret et specifikt sted.

læs mere under behandling.

Hvad er Reiki Healing

Reiki Healing er en flere tusind år gammel behandlingsmetode, som op igennem 1800 tallet blev genopdaget og videre udviklet af Dr. Mikao Usui, som gav det "navnet" reiki, som er japansk og omsættes til "universel livsenergi" (rei=ånd og ki=energi)

Påvirkninger og belastninger i vores liv, skaber ubalance i kroppens systemer. Med Reiki Healing, vil jeg via håndspålæggelse kanaliserer universel energi til din krop, så der igen kan skabes ro og balance.

Læs mere under behandling.

Hvad er cupping

Cupping også kaldet vacuum terapi, er en behandling hvor der med forskellige cupper dannes vacuum i bindevævet og som har en dyb forløsende effekt. 15 min. cupping svarer til ca 1 times ordinær massage.

Læs mere under behandling. 

Hvor foregår behandlingen

Min klinik har jeg hjemme i privaten, beliggende i Voel - Ingridsvej 7, 8600 Silkeborg - Find vej

Hvor lang tid tager en behandling

Kropsterapeutisk behandling (0-9 år) varer ca. 40 minutter. inkl. samtale.

Kropsterapeutisk behandling (fra 10 år) varer ca. 60 minutter inkl. samtale.

Healing session tager ca. 60 min. inkl. samtale.

Kombi behandling ca 90 min. inkl. samtale.

Cupping ca. 60 min. inkl. samtale.

Hvorfor vælge kropsterapi

Fordi du har ondt i kroppen, eller måske du føler dig træt og uoplagt. Fordi du er eller har været ramt af stress eller depression og trænger til ro, eller måske du føler en konstant uro i kroppen.

Eller måske fordi du bare trænger til at gøre noget godt for dig selv.

Hvorfor vælge Reiki Healing

Reiki healing er en rolig og afslappende behandlingsform, som ikke kræver andet af dig end at være modtagende overfor en healende livsenergi.

Reiki healing kan afhjælpe/lindre på mange ting ex. smerter, stress, hovedpine, træthed, spændinger, mave/tarm problemer, reducerer bivirkninger ved et medicinsk forløb....

Hvorfor vælge cupping

Fordi du ønsker en dybdegående og effektiv behandling der kan skabe færre smerter, mindre spænd og mere smidighed i din krop.

Læs mere under behandling.

Kan der komme reaktioner på behandlinger

Ja, der kan forekomme både fysiske og psykiske reaktioner i tiden efter en behandling. De fysiske reaktioner består oftest af en opblussen af de symptomer og spændinger, der er blevet behandlet for i mere eller mindre grad. De fortager sig oftest efter 2 –3 dage, men kan, afhængig af problemets omfang, godt vare ved i længere tid.


Alle mennesker er forskellige og reagerer forskelligt på kropslig behandling. Der vil for nogle mærkes større ro. Nogle bliver trætte mens andre får mere energi.

Reaktioner, så som smerter i led eller muskler, skal ses som en udrensning af kroppen, hvor kroppen udskiller gamle affaldsstoffer.

Psykiske reaktioner kan være følelser, der kommer ”ud af det blå”, eller kraftigere reaktioner end normalt. Forsøg, så vidt muligt, at give dem lov til at ”fylde”. Det er gamle uudtrykte følelser, som kroppen giver slip på.

Farvede mærker på huden: Efter cupping vil der ofte komme aftegninger (sugemærker) der hvor cupperne har siddet.

Snurren/sitren/prikken i kroppen: Når gamle spændinger slipper, opstår der en øget blod gennemstrømning som øger optagelse af ilt og næring i cellerne samt frigørelse af affaldsstoffer.

Rystelser: Når kroppen regulerer/retter op på sig selv, kan der forekomme små rystelser.

 

Skal jeg have særligt tøj på (løstsiddende...)

Til kropsterapeutisk behandling:
For at jeg kan få en ordentlig kontakt til kroppen, vil det være optimalt at du, under behandling på briksen, er iført dit undertøj, for kvinder gerne en bh der kan åbnes, men det er vigtigt at du er tilpas med det ellers medbring da gerne shorts og en top til at have på og så får du et dejligt tæppe over dig. 

Til healing:
Under en healing session, vil du være påklædt og ligge under tæppe. Så sørg for at have tøj på, du kan have det behageligt og afslappet i.

Til cupping:
Her vil du være delvist afklædt (iført undertøj), alt efter hvilken del af kroppen der skal behandles. Det vil for kvinder være en fordel med en bh der kan åbnes. Der bruges olie, så gerne tøj der tåler dette.

Skal jeg medbringe lagen/tæppe/håndklæde

Nej det sørger jeg for, du skal blot huske dig selv. 

Krop & Sind
Kropsterapi v/Anette Hansen

Siden bruger teknologier til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder:

  1. Nødvendige
  2. Statistik
  3. Marketing

Klik på "Accepter alle" giver du samtykke til disse formål. Du kan også vælge at tilpasse formålene.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage på denne side [nederst]

Nødvendige
Statistiske
Marketing
Afvis alle
Opdater samtykke