Loading…

Kombination af Kropsterapi og Healing

Denne behandling kombinerer den mere fysiske kropsterapeutiske massage med den rolige understøttende og healende reiki behandling. Det er vældigt givende, at koble disse behandlinger sammen. for det første kan en kropsterapi behandling nogle gange være ret krævende, man mærker sin krop og dens ubalancer både fysisk men også mentalt og det kan være rart lige at få ro til at være med det der er mærket og følt. Dette giver Reiki healingen mulighed for, samtidig med at den vil understøtte den proces af healing der allerede er sat igang under kropsterapien

 

Behandling:

Vi starter altid ud med en lille snak. Ved den første behandling vil det handle om årsagen til at du kommer, hvad du ønsker min hjælp til og hvad fortæller kroppen lige nu og her - er der spændinger, smerter eller ubehag nogen steder. De efterfølgende gange vil det være om hvordan er det gået siden sidst samt hvad siger kroppen i dag.

Dernæst kommer du på briksen iført dit undertøj, eller shorts og top hvis du føler dig bedre tilpas i dette og jeg hjælper dig til lige at lande på briksen med et fokus på åndedrættet. Så starter jeg ud med den kropsterapeutiske behandling, med dens forskellige elementer og vil undervejs bruge healing, hvis jeg finder det givende. Efter ca 55 min. vil jeg ligge fokus på Reiki healing (informere når jeg skifter behandling), for at slutte behandlingen roligt men forsat healende af.

 

Det er vigtigt for mig, at det er med rimelig ro i krop og sind, at du forlader klinikken. Jeg har derfor altid god tid imellem mine behandlinger, så er der behov for at ligge i 5 minutter eller få vendt noget fra behandlingen, så er der mulighed for det, mens du lige får et glas vand som ofte kan være tiltrængt efter en behandling

 

Vand:
Det er vigtigt at drikke rigeligt med vand, både på dagen og i dagene efter en behandling, for at udvaske den øgede udskillelse af affaldsstoffer fra kroppens celler.

 

Generelt er det godt med ro resten af dagen. Gå hjem og slap af. Hvis du skal arbejde, gør det da i dit eget tempo – gå tidligt i seng.

Krop & Sind
Kropsterapi v/Anette Hansen

Siden bruger teknologier til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder:

  1. Nødvendige
  2. Statistik
  3. Marketing

Klik på "Accepter alle" giver du samtykke til disse formål. Du kan også vælge at tilpasse formålene.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage på denne side [nederst]

Nødvendige
Statistiske
Marketing
Afvis alle
Opdater samtykke