Loading…

Kropsterapi

Dette er en behandlingsform der kommer omkring hele kroppen, der vil aldrig være en ensidigt fokus på f.eks. nakke, skulder, knæ.... og kropsterapien indeholder flere teknikker, som f.eks en pulserende massage, akupressur, meridian massage og zoneterapi samt et fokus på vejrtrækning.

 

Det er muligt at få 1,15 times eller 1,45 times behandling.

Kropsterapi kan bl.a. have positiv effekt på:

- at skabe kontakt til din krop

- Stress og uro

- Ømhed i kroppen

- Muskel spændinger

- Træthed/uoplagthed

- Ubalancer i kroppen

 

- Et godt valg at tage når du skal gøre noget positivt og kærligt for dig selv.

 

Behandling:

Vi starter altid ud med en lille snak. Ved den første behandling vil det handle om årsagen til at du kommer, hvad du ønsker min hjælp til. Vi snakker lidt om hvad du har med i livets rygsæk og hvordan dit liv er lige nu og vender områder som kost, motion, søvn. Hvad fortæller kroppen lige nu og her, er der spændinger, smerter eller ubehag nogen steder. De efterfølgende gange vil det være om hvordan er det gået siden sidst samt hvad siger kroppen idag.

 

Så skal du på briksen. Behandlingen foregår som udgangspunkt i dit undertøj og under tæppe, men det vil også være muligt at have eksempelvis shorts og top på, det vigtigste er, at du føler dig tilpas og tryg. Jeg starter altid ud med et fokus på vejrtrækning, som er en vigtig del af en effektiv behandling og er med til, at få dig til at "lande" på briksen.

Dernæst starter den mere fysiske del af behandlingen, som foregår med brug af de forskellige teknikker jeg nævnte til en start og som altid er meget individuel fra person til person. Det der dog er gældende for langt de fleste af mine behandlinger er, at du som klient vil føle, at når behandlingen er slut, så er det hele din krop der har fået behandling også selvom det måske var en stiv nakke eller øm ryg der var i fokus.

 

Det er vigtigt for mig, at det er med rimelig ro i krop og sind, at du forlader klinikken. Jeg har derfor altid god tid imellem mine behandlinger, så er der behov for at ligge i 5 minutter eller få vendt noget fra behandlingen, så er der mulighed for det, mens du lige får et glas vand som ofte kan være tiltrængt efter en behandling.

 

En behandling er som nævnt et samarbejde mellem dig og mig. Du kan have et behov for stilhed eller for at sætte ord på følelser og begge dele er helt iorden. Der kan også opstå et behov for at give udtryk for dybere følelser som vrede, sorg, angst eller at være ked af det og du skal vide, at der er plads til ALLE følelser og vi vil sammen tage imod dem.

 

Vand: Det er vigtigt at drikke rigeligt med vand, både på dagen og i dagene efter en behandling, for at udvaske den øgede udskillelse af affaldsstoffer fra kroppens celler.

 

Generelt er det godt med ro resten af dagen. Gå hjem og slap af. Hvis du skal arbejde, gør det da i dit eget tempo – gå tidligt i seng.

Krop & Sind
Kropsterapi v/Anette Hansen

Siden bruger teknologier til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder:

  1. Nødvendige
  2. Statistik
  3. Marketing

Klik på "Accepter alle" giver du samtykke til disse formål. Du kan også vælge at tilpasse formålene.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage på denne side [nederst]

Nødvendige
Statistiske
Marketing
Afvis alle
Opdater samtykke