Cookie og privatlivspolitik
Book en tid

Du bestemmer over dine data

Ejeroplysninger:

Virksomhedsnavn: Krop & Sind v/Anette Hansen
Adresse og by: Ingridsvej 7, 8600 Silkeborg
Tlf.: 28 96 09 23
E-mail: info@ahkropogsind.dk

Hvad er cookies?
Cookies er små datafiler, som gemmer sig i din browser på din computer, tablet, smartphone eller lignende, når du besøger en hjemmeside.
Cookies gør at hjemmesiden kan genkende dig, ikke som bruger, men din færden på hjemmesiden. Det betyder, at cookies kun registrerer din færden på siden, og kan holde styr på, hvilke sider du sidst har besøgt samt hjælpe dig til at fortsætte, hvor du slap.

Derfor hjælper cookies os også med at få et indblik i dit besøg, så vi løbende kan forbedre og optimere din oplevelse på hjemmesiden og øge vores service.

Cookies bruges til at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg og gemmer derfor ingen personlige oplysninger (navn, adresse eller lignende) om dig.

Hvilken type cookies bruger vi?
Hos www.ahkropogsind.dk bruger vi fire typer af cookies, som indsamler forskellige informationer om din færden på vores side. Du kan læse mere om de 4 typer cookies nedenfor:

  • Tekniske cookies
    • En webside kan ikke fungere, som den skal, uden de tekniske cookies. De tekniske sørger for at du ikke hele tiden ryger af vores hjemmeside, når du besøger den. Det er også denne type af cookies, som gør at du slipper for at skulle indtaste navn og telefonnummer, hvis du for eksempel ønsker at kontakte os via vores formular på siden.

  • Statistik cookies
    • Statistikcookies hjælper os med at få et indblik i, hvordan du bruger hjemmesiden for eksempel hvilke sider du besøger. Disse cookies bliver anvendt til at optimere vores side i forhold til design, brugervenlighed og effektivitet.
      Google Analytics er en af de statistikcookies vi anvender til at registrere antal af besøg og klik på vores side, så vi kan give dig den bedst mulige brugeroplevelse, når du besøger vores hjemmeside.

  • Personaliserede cookies
    • Der også bliver kaldt tracking-cookies, idet de følger din færden på hjemmesiden. Disse oplysninger bruger vi for at kunne vise dig relevant indhold, baseret på din færden. Disse cookies kommer til udtryk ved at hjemmesiden eksempelvis kan målrette artikler og indhold til dig baseret på det du lige har set på.

  • Markedsføringscookies
    • Marketing cookies minder om de personaliserede cookies, idet de ligeledes tracker din færden på hjemmesiden. Disse cookies fungerer på den måde, at du efter at have set på tryksager, som for eksempel visitkort eller brochurer, så vil du formentlig begynde at se bannerannoncer med forskellige visitkort og brochurer.

Hvordan administrerer og sletter du cookies?

Du har altid mulighed for at afvise cookies på din computer eller mobile enhed ved at ændre indstillingerne i din Internet-browser. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du afviser cookies, vil der være mange funktioner og services, som du ikke kan gøre brug af.

Du kan finde en guide til, hvordan du sletter dine cookies i de forskellige browsere og smartphones herunder:

 


Privatlivspolitik 

Dataansvarlig

Nedenstående virksomhed er dataansvarlig og indsamler, behandler og passer på dine data.

Krop & Sind v/Anette Hansen
Ingridsvej 7
8600 Silkeborg
CVR-nr.: 40475729
Tlf.: 28 96 09 23

E-mail: info@ahkropogsind.dk
Web: www.ahkropogsind.dk

Indsamling af persondata
Persondata er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Det gælder både informationer, der indsamles automatisk via min hjemmeside, og informationer, som du selv afgiver til mig.

Persondata registreres kun, hvis du giver disse frivilligt, f.eks. ved at acceptere cookies eller kontakte mig.

Nogle af de persondata, som indsamles automatisk, når du accepterer brug af cookies, er:

  • Din IP-adresse
  • Din browserversion og computerens styresystem
  • Det land, hvorfra du har tilgået min hjemmeside
  • Dato og tidspunkt for dit besøg på min hjemmeside
  • Sider, som du har set på, under dit besøg på hjemmesiden

Ingen af disse informationer kan relateres direkte til dig som person, men kun til din computer. Formålet med denne indsamling af informationer er udelukkende at registrere besøgstrafikken på hjemmesiden, så jeg kan optimere min hjemmeside med afsæt i disse informationer.

Du har altid mulighed for at trække dit samtykke tilbage. Det gør du ved at sende en mail til mig på info@ahkropogsind.dk.

Formålet med indsamling af persondata

Afhængig af sammenhængen, indsamler jeg forskellige persondata, når jeg er i kontakt med dig.

Jeg behandler eksempelvis dine persondata til følgende formål:

  • Modtagelse og besvarelse af henvendelser
  • Tilmelding til workshops, kurser, uddannelse og individuelle forløb
  • Udarbejdelse af et forløb målrettet dig og din arbejdsplads
  • Markedsføring

Eksempler på data, jeg indsamler om dig, kan være:

  • Dine kontaktoplysninger. Afhængig af, hvilken forbindelse det er i, kan det f.eks. være navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, mv.
  • Personlige oplysninger. Afhængig af hvilken sammenhæng jeg har kontakt med dig i, kan det være oplysninger som for eksempel dit mentale og fysiske helbred, din arbejdssituation, familieforhold og andre private forhold.
  • Cookies: Se særskilt cookiepolitik.

Oplysningerne indsamles direkte fra dig. Størstedelen af ovenstående personoplysninger behandler jeg i forbindelse med, at du deltager i et forløb; dette kan være kurser, uddannelse, workshops eller individuelle forløb. Oplysningerne er i denne sammenhæng nødvendige for, at jeg kan tilbyde dig og virksomheden et skræddersyet forløb, som matcher de aktuelle udfordringer i jeres virksomhed.

Manglende samtykke til indsamling af persondata

Ønsker du ikke at give dine personoplysninger, vil det ikke være muligt for mig at tilbyde dig min assistance, da jeg ikke kan sammensætte et effektivt og meningsfuldt forløb uden dine oplysninger. Jeg kan derfor ikke gennemføre et forløb med dig / jer uden afgivelse af et minimum af personoplysninger.

Videregivelse af personoplysninger til tredjeparter

Jeg deler selvfølgelig kun dine persondata, når det er nødvendigt. Når jeg deler dine persondata, gør jeg det for at give dig den bedst mulige oplevelse i det forløb, du deltager i.

I forbindelse med min behandling af dine personoplysninger, bliver dine data tilgængelige for tredjeparter. Tredjeparter er f.eks. virksomheder, der leverer mit økonomisystem, marketingtjenester der agerer på dine vegne i forbindelse med kommunikation og administration af meddelelser, samt IT-relaterede tjenester, herunder vedligeholdelse og opbevaring af data. Disse tjenesteleverandører må kun behandle dine persondata i overensstemmelse med mine instruktioner og må ikke anvende oplysningerne til deres egne formål.

Behandlingsprincipper

Uanset i hvilken sammenhæng jeg behandler dine persondata, vil de blive behandlet sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder Persondataforordningen og Databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil selvfølgelig kun blive anvendt til det formål, som de er indsamlet til, og vil derefter blive slettet.

Rettigheder

Du har efter lovgivningen en række rettigheder i forhold til behandlingen af dine personoplysninger.

Dine rettigheder omfatter retten til indsigt i personoplysninger, indsigelse, ændring, dataportabilitet og retten til at tilbagekalde et samtykke. Du kan altid kontakte mig for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger jeg ligger inde med, samt hvordan jeg behandler og deler dem.

Er du ikke tilfreds med den måde, hvorpå jeg behandler dine personoplysninger, har du desuden ret til at klage til Datatilsynet.

Eventuelle klager kan rettes til:

Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 København K
Telefon: 33193200

E-mail: dt@datatilsynet.dk
Web: https://www.datatilsynet.dk/

Du kan læse mere om klagevejledning på Datatilsynets hjemmeside.

AH Krop & Sind
Muskel spændinger, Stress/depression, Ubalancer i kroppen, Fysiske blokeringer, Smerter/ubehag, Træthed/uoplagthed etc.
Du bestemmer over dine data

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder:

  1. Nødvendige
  2. Statistik
  3. Marketing

Ved at trykke på "Accepter alle" giver du samtykke til disse formål. Du kan også vælge at tilkendegive, hvilke formål du vil give samtykke til ved at benytte [checkboksen] ud for formålet, og derefter trykke på 'Opdater samtykke.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage på denne side [nederst på siden]

Du kan læse mere om vores brug af cookies, samt om vores indsamling og behandling af personoplysninger ved at trykke på linket Cookies og GDPR

Nødvendige
Statistiske
Marketing
Afvis alle
Opdater samtykke